MINT CHOCOLATE FRAPPE
- 30 ml White Chocolate Frappe Powder
- 120 ml zimnego mleka
- 30 ml polewy DVG czekoladowej
- 10 ml syropu DVG miętowego
- lód w kostkach
Strawberry Cheesecake Frappe
- 30 g White Chocolate Frappe Powder
- 120 ml zimnego mleka
- 30 ml sosu DVG truskawkowego
- szklanka kostek lodu
- posypka suszone truskawki
- posypka Biscuit Crumbs
STRAWBERRY FRAPPE
- 30 g White Chocolate Frappe Powder
- 120 ml zimnego mleka
- 30 ml sosu DVG truskawkowego
- lód w kostkach
- posypka suszone truskawki
- posypka Biscuit Crumbs
White ChocolateRaspberry Frappe
- 30g White Chocolate Frappe Powder
- 120 ml zimnego mleka
- 40 ml syropu Simply malinowego (Raspberry)
- szklanka kostek lodu
- posypka suszone maliny
Cherry Lemoniade
170 ml lemoniady Simply10 ml syropu DVG wiśniowego (Cherry)
1/3 szklanki kostek lodu
Wszystkie składniki umieść w 300 ml szklance i dobrze wymieszaj.
Raspberry Lemonade
- 170 ml lemoniady Simply
- 10 ml syropu DVG malinowego (Raspberry)
- szklanka kostek lodu
- posypka suszona malina
Do szklanki wypełnionej w 1/3 lodem, wlej syrop a następnie lemoniadę. Zamieszaj delikatnie. Udekoruj suszoną maliną.
Strawberry Lemonade
- 170 ml lemoniady Simply
- 10 ml syropu DVG truskawkowego
- szklanka kostek lodu
- posypka suszone truskawki
Wszystkie składniki umieść w 300 ml szklance, delikatnie wymieszaj. Udekoruj suszoną truskwką.
Tropical Lemonade
- 170 ml lemoniady Simply
- 10 ml syropu DVG mango
- szklanka kostek lodu
- posypka suszony ananas
- posypka suszone mango
Umieść wszystkie składnki w 360 ml szklance. Wymieszaj. Udekoruj posypkami z suszonych owoców.
Fruity Cooler
- 25 ml syropu DVG jabłkowego (Apple)
- 1 kawałek świeżej limonki
- 50 ml soku z żurawiny
- woda gazowana Highland Spring
Podkategorie
Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!