O syropach DaVinci Gourmet
|
Jedne z najlepszych i najchętniej wybieranych przez baristów syropów na świecie. Stworzone specjalnie z myślą o napojach gorących, pozostają stabilne zarówno w wysokiej jak i niskiej temperaturze, nie rozwarstwiają się i nie warzą mleka. |
|
Dostępne smaki DVG
Syropy klasyczne | Syropy bez cukru |
Spiced ChaiKojąca kombinacja czarnej herbaty, miodu i aromatycznych przypraw. Szczególnego smaku dodają nuty cynamonu, wanilii, imbiru, goździków i kardamonu. Idealne połączenie smaków, które nie jest zbyt słodkie ani zbyt pikantne! |
|||
Almond Amaretto Banana Butterscotch Caramel Chocolate Chocolate Mint Cinnamon Coconut |
English Toffee Nut French Vanilla Gingerbread Hazelnut Honeycomb Irish Cream Orange Peach Raspberry |
Salted Caramel Strawberry Tiramisu Vanilla White Chocolate |
Caramel Hazelnut Vanilia |
||
Syropy herbaciane | |||||
Banana Granita
- 750 ml syropu DVG bananowego (Banana)
- 2250 ml wody
Wymieszaj wszystkie składniki w granitorze. Przepis przygotowany na 10 porcji po 180ml.
MALINOWO-KOKOSOWY SHAKE
1 miarka malinowej bazy shake Simply
Davinccino
- 10 ml syropu DVG cynamonowego
- 10 ml syropu DVG Amaretto
- 1 espresso (30 ml)
- spienione mleko
- plasterki migdałów do dekoracji
Do szklanki o pojemności 180ml wlej syropy, a następnie dodaj espresso. Na koniec wlej mleko, a całość posyp migdałami.
Caramel Flavoured Coffee
- 15 ml -30 ml syropu DVG karmelowego
- 250 ml świeżo parzona kawa
Dodaj syrop do kawy i zamieszaj. Podawaj w szklance o pojemności 300ml.
Cinnamon latte
- 15 ml syropu DVG cynamonowego
- 10ml syropu DVG jabłkowego (Apple)
- 20ml sosu DVG karmelowego
- 1 espresso (30 ml)
- spienione mleko
- posypka cynamonowa beza
Do szklanki o pojemności 360ml wlej syropy oraz mleko. Dodaj espresso i wymieszaj. Wlej spienione mleko, udekoruj cynamonową bezą i sosem karmelowym.
Almond Cappuccino
- 7 ml syropu DVG migdałowego (Almond / Amaretto)
- 1 espresso (30 ml)
- spienione mleko
Umieść wszystkie składniki w ok. 180 ml filiżance i dobrze wymieszaj.
Blueberry Smoothie
- 60 ml syropu DVG jagodowego
- 4 łyżki zimnego mleka
- 1 szklanka lodu
- 1/2 szklanki jogurtu naturalnego
- świeże maliny i jagody
Umieść składniki w blenderze i miksuj aż do uzyskania jednolitej konsystencji. Podawaj w szklance o pojemności 480ml.
Ananasowa Samba
Całość zmiksować w blenderze.
Gor3 pompki syropu Mulled Fruit
Cup a Cabana
- 30 ml sosu DVG czekoladowego
- 7ml syropu DVG kokosowego
- 1 łyżka brązowego cukru
- 1 espresso (30 ml)
- mleko
- lód
Do szklanki o pojemności 360 ml dodaj lód a następnie sos czekoladowy. W shakerze wymieszaj brązowy cukier, syrop kokosowy i mleko. Wlej wszystko do szklanki, a na koniec dodaj espresso.
Chocolate Slush
- 60 ml syropu DVG czekoladowego
- 4 łyżki mleka
- 2 szklanki lodu
Umieść wszystkie składniki w blenderze i dokładnie zmiksuj. Podawaj w szklance o pojemności 480 ml.
Cinachoc milk
- 15 ml syropu DVG cynamonowego
- 15 ml syropu DVG biała czekolada
- 240 ml zimnego mleka
- posypka wiórki czekoladowe
Umieść wszystkie składniki w blenderze i dokładnie zmiksuj. Podawaj w szklance o pojemności 480ml. Na koniec użyj posypki wiórki czekoladowe.
CHOCOLATE CHERRY SHAKE
- 1 miarka czekoladowej bazy shake Simply
- 8 ml syropu wiśniowego DVG (cherry)
- 150 ml mleka
- 5 kostek lodu
- bita śmietana
Zeskanuj kod telefonem. Kontynuj przeglądanie gdzie tylko chcesz!